За хотела

Хотел „Анхеа“- Уютът се крие в малките и добре подбрани неща!

Хотел „Анхеа“ е уютен семеен хотел,разположен в централната част на Велико Търново в реновирана автентична сграда, навяваща духа и романтиката на миналото. Сгушен между главната улица “ Независимост“ (носеща в миналото имената:“Тьрговска“, “ Макензен“, Мария Луиза“, „Булевард“) и тиха калдаръмена уличка,хотелът е запазил приглушената и уютна атмосфера на отминалите епохи и същевременно с това сме се постарали да създадем всички необходими условия за един пълноценен и приятен престой. .Изкачвайки се по типичните за Старо Търново тесни коридорчета се достига до рецепция, а по-нависоко и до чаровна малка цветна градинка с алпинеум и места за отмора.В Търново, колкото по-нависоко се изкачваш, толкова по-красиви са и гледките. Така е и при нас .Стаите на най-високо ниво разполагат с тераси и панорамен изглед към прелестите на града. 

За пълноценното Ви пребиваване в любимият ни град,при желание от Ваша страна, ще изготвим индивидуален маршрут за посещение на Старата столица и околностите.Защото визитата във Велико Търново е много повече от отсядането в хотел, тя е потапяне в една приказка – мистична, романтична и завладяваща, която ще помогнем да прочетете до край и искате да се връщате отново и отново при нас!

Разполагаме със стилно и уютно обзаведени стаи; лятна, цветна градинка с алпинеум и малко бистро, в което сервираме закуските. Стаите са оборудвани с достъп до високоскоростен безжичен интернет, централна климатична система, кабелна телевизия ,минибар. Няма значение дали сте на семейна почивка, приятелска среща, служебен ангажимент или просто пътят Ви е довел до нас- Добре сте дошли!

Ако сте любящ стопанин на домашен любимец с изградени навици и не го оставяте сам , с удоволствие ще Ви приемем!

Уникалното ни местоположение е само една от причините да отседнете при нас.Ние ще Ви посрещнем топло и ще Ви изпратим с усмивка!

В района: Пети корпус на ВТУ и институт Кофуции към ВТУ ; Художествен факултет на ВТУ ; Онкологичен център Велико Търново ; Община Велико Търново ;НАП ; РУСО ; Централна поща; Архитектурно-историческите забележителности на Средновековно и Възрожденско Търново; Автогара, Автобусни спирки ;Музикално-драматичен театър ‘Константин Кисимов’,; Пица и грил“ Его“; рок клуб„Rocka Rolla; бирария „City Pub”; music bar „23“; Payner Club; пиано бар „Play“, ресторант „Щастливеца“ и още много други; голямо разнообразие от магазини, закусвални, кафенета, клубове и механи .

 

error: Content is protected !!
ПОЗВЪНИ